Misiune

Dorim să rămânem liderul pe piața din Moldova în comerțul sistemelor de produse pentru rețele de alimentare cu apa, gaz și canalizare. De asemenea să vă oferim siguranța colaborăriii pe termen lung, alături de un partener stabil și puternic.

Viziune

Ne concentrăm pe dezvoltarea și comercializarea produselor de cea mai înaltă calitate, care să ajute la economisirea apei și la protejarea mediului înconjurător. Suntem dedicați în a crește încrederea clienților noștri prin intermediul unui serviciu excelent, al inovației și al performanței.

Strategie

Strategia de bază se concentrează pe cele trei direcții principale de dezvoltare: oameni, procese și diversitatea de produse.

company_image

Despre companie

Tehnoconduct este o firmă specializată în soluții complete pentru construcții și instalații, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate. Categoriile principale de produse includ sisteme de climatizare și ventilare, tevi și accesorii pentru apă, sisteme de irigare și drenaj, echipamente de încălzire și apă caldă, obiecte sanitare și santehnică, sisteme de gaz și fitinguri, ventilatoare și elemente electrice. Produsele sunt selecționate cu atenție pentru a asigura calitate, fiabilitate și performanță în utilizare în proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. Tehnoconduct oferă soluții complete pentru confortul și siguranța locuințelor și clădirilor, asigurând un mediu confortabil și eficient. Expertiza și diversitatea gamei de produse fac din Tehnoconduct un partener de încredere pentru orice proiect de construcție sau instalații. Invităm clienții să exploreze gama noastră și să beneficieze de soluții profesionale și personalizate pentru fiecare necesitate.

29

Ani de expansiune neîntreruptă pe piață

5

Magazine cu amănuntul

50+

Parteneri externi

30+

Angajați

5

Autoturisme de tip camion pentru livrarea în toată R. Moldova

5k+

Clienți deserviți lunar - sezonul scăzut

10k+

Clienți deserviți lunar - sezonul vârf

10k+

Produse oferite clienților

300

Licitații câștigate cu succes în 2022

Istoria companiei

1994

Înființarea Societății cu Răspundere Limitată ELPO.

1994

Înființarea unei rețele proprii de desfacere. Deschiderea celor două puncte de vânzare din Chișinău, str. Pușkin, 53B; str. Calea Ieșilor, 10.

2004

Deschiderea punctului de vânzare din Chișinău, sos. Muncești, 426/2.